Tech

Apple stellt Apple eins ein

Vandaag heeft Apple het nieuwe Apple One aangekondigd, een alles-in-één abonnementsdienst voor Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ en iCloud. Klanten in ruim 100 landen/regio’s kunnen dan met één enkel abonnement op al hun Apple devices (iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac) gebruikmaken van al hun favoriete Apple abonnementsdiensten.

“Met Apple One heb je maar één abonnement nodig voor alle Apple abonnementsdiensten, zoals Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud”, vertelt Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software & Services van Apple. “Apple One is hét alles-in-één abonnement voor al het mooie entertainment wat Apple heeft te bieden, gewoon op het device van je keuze.”

Vanaf later dit najaar adviseren we klanten met meerdere Apple abonnementen welk Apple One-plan het beste bij ze past. Ze krijgen dan meer waar voor hun geld en kunnen met één tikje op elk willekeurig device inloggen.

  • Individual: abonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en 50 GB aan iCloud-opslag voor €14,95 per maand.
  • Family: abonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en 200 GB aan iCloud-opslag voor €19,95 per maand dat met maximaal zes gezinsleden kan worden gedeeld.
  • Premier (indien beschikbaar): abonnement op Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ en 2 TB aan iCloud-opslag dat met maximaal zes gezinsleden kan worden gedeeld.

Bij Apple One zijn de diensten waarop de klant nog geen abonnement had de eerste 30 dagen gratis. Apple One-klanten krijgen elke maand maar één rekening. Ze kunnen hun plan bovendien makkelijk aanpassen of opzeggen. Bij Family- en Premier-plannen kunnen maximaal zes gezinsleden de diensten met hun eigen account en hun eigen voorkeuren gebruiken.

Related posts
Tech

Apple erweitert eine saubere Energiekapazität in Europa

Apple hat heute bekannt gegeben, dass das Unternehmen in den Bau von zwei der größten Windparks…
Read more
Tech

Der ergonomische Gaming Chair 

Der Gaming Chair ist ein spezieller Stuhl entwickelt für Konsolen- und PC-Spieler. Mithilfe dieser…
Read more
Tech

Apple enthüllt Apple Fitness +

Heute enthüllt Apple Fitness +, die erste Fitnesseinrichtung für Apple Watch. Apple Fitness + wird…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *