Tech

Apple stellt die Apple Watch SE vor

Apple heeft vandaag Apple Watch SE aangekondigd, met alle essentiële features van Apple Watch in een populair modern design – allemaal tegen een beter betaalbare prijs. Met het grootste en meest geavanceerde Retina-display zien klanten direct meer details en de informatie die het meest van belang is, gewoon op hun pols. Apple Watch SE is voorzien van dezelfde versnellingsmeter, gyroscoop en always-on hoogtemeter als Apple Watch Series 6, en met de nieuwste bewegingssensoren en microfoon biedt Apple Watch SE robuuste mogelijkheden voor gezondheid en veiligheid zoals valdetectie, SOS-noodmelding, internationale noodoproepen en de Geluid-app.

Met watchOS 7 hebben gebruikers de beschikking over krachtige nieuwe features als Gezinsconfiguratie, waarmee kinderen of oudere gezinsleden een Apple Watch kunnen gebruiken zonder iPhone, plus een feature voor het bijhouden van je slaappatroon, automatische handenwasdetectie en nieuwe work-outs. Apple Watch SE is verkrijgbaar in een case van volledig gerecycled aluminium in drie prachtige kleuren, en is compatibel met alle Apple Watch-bandjes, waaronder het nieuwe solobandje en het gevlochten solobandje.

“Apple Watch SE combineert elementen van het design van Series 6 met de meest essentiële features van Apple Watch, allemaal tegen een beter betaalbare prijs”, zegt Jeff Williams, COO van Apple. “We zijn er trots op alweer een geweldige nieuwe optie aan te mogen bieden, waarin alles is opgenomen om verbonden te blijven, actiever te zijn en je gezondheid in het oog te houden.”

Related posts
Tech

Apple erweitert eine saubere Energiekapazität in Europa

Apple hat heute bekannt gegeben, dass das Unternehmen in den Bau von zwei der größten Windparks…
Read more
Tech

Der ergonomische Gaming Chair 

Der Gaming Chair ist ein spezieller Stuhl entwickelt für Konsolen- und PC-Spieler. Mithilfe dieser…
Read more
Tech

Apple stellt Apple eins ein

Vandaag heeft Apple het nieuwe Apple One aangekondigd, een alles-in-één abonnementsdienst voor…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *